Redactie

Als romanschrijfster weet ik als geen ander hoe frustrerend het is dat je sommige type- en taalfouten maar over het hoofd blijft zien. Je hebt je verhaal al vijf keer over gelezen en nóg glipt er een dt’tje doorheen.  I hate it when that happens!

Maar het overkomt iedereen. Na lang schaven en schrappen is het hartstikke normaal dat je sommige foutjes niet meer ziet. Of soms is het verhaal niet logisch meer maar zit je al zolang in je eigen gecreerde wereld dat je niet meer weet of je koe nu met een lange of een korte oe schrijft.

Naast tekstschrijver ben ik ook werkzaam als redacteur voor enkele uitgeverijen en particulieren. Als redacteur controleer ik manuscripten, scripties en andere teksten op spelling, zinsbouw en structuur. Misschien heb je zelf teksten geschreven voor je website maar zou je het fijn vinden als er toch nog even iemand overheen gaat? Of heb je een essay, manuscript of proefschrift geschreven en vind je het heel belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de zinsbouw, spelling en begrijpbaarheid?

Prijs excl. BTW:

Redactie: 5 euro per 1000 woorden

Redactie + opbouw/structuur: 7,50 euro per 1000 woorden

Deze boeken gingen je onder andere voor:

Marijke heeft me echt supergoed geholpen met de redactie van mijn eerste boek. Ze is echt een meedenker en heeft me met meer geholpen dan alleen de tekst. Daarnaast corrigeert niet alleen gemaakte fouten, maar helpt ook om toekomstige fouten te voorkomen. En hoe fijn is het als een document vol correcties toch zo nu en dan een lach op je gezicht geeft dankzij een grappige opmerking in de feedback! Marijke, ontzettend bedankt voor je hulp.

Myrna Pruijn – auteur

“Marijke is een fijne redacteur met oog voor detail en samenhang. De leesrapporten die ze heeft geschreven, waren ontzettend handig en inzichtelijk.”

Jen Minkman – Uitgever DVP