(web)teksten

Zoek je een tekstschrijver? Mooi. De teksten op jouw website moeten goed zijn. Niet alleen goed, maar ze moeten origineel zijn, pakkend, meeslepend, concreet en vooral goed gevonden worden op het internet (SEO). Tussen al die ondernemers moet jouw website eruit springen.

Samen met jou ga ik op zoek naar de beste manier om jouw doelgroep aan te spreken. Ik vind het belangrijk wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf en zie een enorme uitdaging in het verwoorden van jouw passie en drive in de teksten die jouw product of dienst vertegenwoordigen.

Copywriting is een vak apart. Copywriting betekent niet dat je snel een soepele tekst opschrijft, maar een copywriting doet onderzoek, zoekt de beweegredenen van de lezer en raakt de juiste snaar die de lezer overtuigd: Dit moet ik hebben! Hier word ik gelukkiger van! Dit klinkt fantastisch!

Als copywriter zal ik altijd nieuwsgierig zijn naar jouw product: wat is het precies? Wat wil je bereiken? Waarom werkt het zus of zo? Waar zitten de addertjes onder het gras? Al deze vragen stel ik  zodat ik vervolgens de juiste tekst kan schrijven die de lezer direct meetrekt in jouw wereld.  Als copywriter test je je teksten bij het publiek alvorens de definitieve versie te presenteren. Klopt het wel wat ik denk over de lezer? Spreekt dit ze aan of slaan ze juist snel de bladzijde om?

Welke emotie ligt er onder de tekst? Wanneer raak je mensen? Als copywriter heb ik een voorsprong door mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening en die ervaring zet ik graag in om jouw tekst te laten spreken!

Dit wil ik!