Jouw verhaal is een boek waard. Je hebt immers een interessant levensverhaal, een innoverende methodiek of vanuit jouw (eigen) bedrijf een duidelijke visie die je op papier wilt zetten. Maar wat nu als je hier zelf geen tijd, interesse of aanleg voor hebt?

Als ghostwriter schrijf ik in opdracht jouw verhaal, methode of visie tot een werkelijk boek. Samen beslissen we de vorm, de indeling en de inhoud. Middels aangeleverde informatie en interviews verzamel ik alle informatie en verwerk ik dit tot een overzichtelijk, geredigeerd eindresultaat.

En daarna? Hoef je het alleen nog maar te laten drukken.

Kosten: projectprijs*

*de projectprijs is afhankelijk van het aantal woorden en de tijdsinvestering. De prijs kan dus variëren per project.

“Marijke is fantastisch: ze schreef in co-creatie mijn derde boek. Wat een verademing: ze luistert, vat gevat en loepzuiver samen, is flexibel, heeft humor, houdt overzicht, stelt de juiste vragen en ontzorgt: als je een pro nodig hebt met engelenhanden en -vleugels? Marijke!”

Erik Verhagen (ondernemer, coach en adviseur bij erikverhagen.com)

“Op papier krijgen wat ik in mijn boek wil hebben, dat kan ik. Alleen de ambitie om de juiste verhaallijnen en een goede schrijftechniek te vinden, die heb ik niet. Dus heb ik Marijke gevraagd om mij te helpen. Heerlijk om met haar samen te werken. Ze werkt zeer gestructureerd, snel, is nuchter en duidelijk. Daar houd ik van. Aanrader om met haar te werken, als je wat je in je hebt mooi en goed verwoord wilt krijgen.”

Margriet Spijksma – eigenaresse Fablife.nl

Slimmer Slank met Sonja – Sonja Bakker

Als ghostwriter schreef ik mee aan het boek Slimmer Slank met Sonja van Sonja Bakker