Manuscript redigeren

Als redacteur zorg ik voor de laatste check. Misschien heb je zelf teksten geschreven voor je website maar zou je het fijn vinden als er toch nog even iemand overheen gaat? Of je worstelt om de juiste Tone of Voice te vinden?

Misschien heb je een essay, manuscript of proefschrift geschreven en vind je het heel belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de zinsbouw, spelling en begrijpbaarheid?

Als romanschrijfster weet ik als geen ander hoe frustrerend het is dat je sommige type- en taalfouten maar over het hoofd blijft zien. Je hebt je verhaal al vijf keer over gelezen en nóg glipt er een dt’tje doorheen.  I hate it when that happens!

Maar het overkomt iedereen. Na lang schaven en schrappen is het hartstikke normaal dat je sommige foutjes niet meer ziet. Of soms is het verhaal niet logisch meer maar zit je al zolang in je eigen gecreerde wereld dat je niet meer weet of je koe nu met een lange of een korte oe schrijft.

Schrijven is een teamsport. Laat mij je manuscript redigeren zodat jij je kan focussen op het creatieve gedeelte en je manuscript een kwalitatieve verbeterslag krijgt.

Spoor mijn -dt’tjes op!