Waar de één mooie zinnen en een soepele tekst uit zijn mouw schudt, kan de ander er letterlijk hoofdpijn van krijgen. Toch zijn goede, leesbare en betekenisvolle teksten belangrijk om jouw product, dienst of verhaal te verwoorden. Als tekstschrijver bied ik verschillende diensten aan om ondernemers, bedrijven én particulieren te ondersteunen met het schrijven van heldere, begrijpbare teksten, gericht op de doelgroep en het product. Mijn affiniteit ligt bij zorg, lifestyle en welzijn, maar ik laat me graag uitdagen in een andere sector.

Webteksten

De teksten op jouw website moeten goed zijn. Niet alleen goed, maar ze moeten origineel zijn, pakkend, meeslepend, concreet en vooral goed gevonden worden op het internet. Tussen al die ondernemers moet jouw website eruit springen…

Blogs

Online zichtbaar zijn is een must. Maar hoe krijg je dat toch voor elkaar tussen alle afspraken, meetings, opdrachten en al het werk dat er nog ligt? Door elke week een blog te posten blijf je online zichtbaar. Daarnaast is het een perfecte manier om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te binden….

Daag me uit!

Heb je een andere vorm van tekst waar je hulp bij nodig hebt? Ik denk graag met je mee en als het me past, ga ik de uitdaging aan!