The Feelgood Five: het feelgood event van het jaar!

Yes, het gaat gebeuren! Op zondag 30 oktober bundelen we onze krachten en vieren we het eerste event van The Feelgood Five. Want zeg nou zelf: Lisette Jonkman, Gillian King, Susan Muskee, Vannessa Thuyns én Marijke Vos bij elkaar? Daar wil je toch bij zijn?

Op deze pagina vind je alle praktische informatie over het event. We vertellen je hoe je je kan aanmelden, wat de kosten zijn, wat we gaan doen en nou ja… alles wat je wil weten dus.

En… meld je snel aan, want we hebben maar een beperkt aantal kaarten en vol is vol!

De feiten:

Tell me more, tell me more!

De locatie:

We hebben een prachtige locatie gevonden, namelijk Flour Bakery, waar we genoeg ruimte hebben om jullie allemaal te ontvangen én waar ze heerlijke taartjes maken, die we allemaal mogen proeven die middag. Flour Bakery is gevestigd aan de Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht.

Parkeren/OV:

Rondom het gebouw vind je voldoende parkeerplaatsen langs de weg. Let op! Het is betaald parkeren, ook op zondag. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Er is een groot parkeerterrein tegenover het gebouw, maar dat is helaas niet vrij toegankelijk. Dat weet je dat vast, zodat je niet voor de slagboom staat en weer moet draaien. We hate it when that happens!

Met het openbaar vervoer is Flour Bakery ook goed te bereiken. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 12 minuten lopen naar Flour Bakery. Met bus 7 richting Zuilen Noord ben je ook binnen een paar minuten bij bushalte Oudenoord.

Aanvang:

Vanaf half 2 ben je welkom bij Flour Bakery. Om 14.00 starten we met het plenaire programma. Het event duurt tot 16.00. Om 17.00 moeten we alles opgeveegd en opgeruimd hebben, dus tenzij je een bezem oppakt en stoelen wil sjouwen, kan je na afloop niet te lang blijven hangen 😉 Gelukkig zijn er genoeg leuke barretjes en restaurantjes in de buurt om eventueel nog samen met andere lezers wat te drinken of eten.

Programma:

We hebben een leuk programma voor jullie bedacht: er is een plenair interview, we doen een quiz met een leuke prijs en er is muzikale omlijsting door onze eigen Vannessa (en wat kan die meid zingen hè). Daarnaast is er nog genoeg tijd om lekker te kletsen, boeken te kopen, te signeren EN we hebben nog wat leuke extraatjes in petto (en geloof ons, DAT WIL JE!). Wanneer je naar huis gaat krijg je bovendien ook nog een leuke goodiebag van ons.

Special Guest:

En de locatie bevat twee geheimen. Niet alleen worden daar de lekkerste taarten gebakken (die je dus allemaal mag proeven) maar die worden dus ook nog eens gebakken door niemand minder dan Merel Godelieve, auteur van feelgoodroman Ook Dat Nog, die onlangs bij LS is verschenen. Merel schreef deze roman samen met haar moeder, Anja Niewierra. En extra leuk: Merel is tijdens het event aanwezig, zal meer vertellen over haar huidige boek en verdere plannen én je kunt ook dat boek aanschaffen tijdens het event.

Entree:

Omdat we maar arme schrijvers zijn, hebben we een entreeprijs bepaald, die ervoor zorgt dat we uit de kosten zijn. We vragen 15,00 per deelnemer. Je krijgt van tevoren een betaallink om dat bedrag te voldoen. Voor dit bedrag krijg je dus: ons onbetaalbare gezelschap, lekkere taartjes van FLOUR, snacks, onbeperkt thee en fruitwater en een toffe goodiebag.

Tijdens het event is er de mogelijkheid om boeken van ons te kopen. We gaan van te voren even polsen of er vraag naar is of dat jullie niet gewoon ALLES al hebben. Uiteraard is het toegestaan om boeken van huis mee te nemen om te laten signeren. Op de locatie kan alleen gepind worden, geen contante betalingen.

Aanmelden:

We kunnen maar een beperkt aantal gasten ontvangen, dus wees er op tijd bij met aanmelden. Vol is vol! Je kunt je tot 30 september aanmelden door een mail te sturen naar thefeelgoodfive@gmail.com. Laat meteen even weten of je alleen komt of een vriendin of je buurvrouw mee wilt nemen. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan plek, gaan we loten (wel zo eerlijk, toch?). Kort na 30 september hoor je dan ook of je erbij kan zijn én sturen we direct een betaallinkje om de entreeprijs te voldoen.

Tot dan!

Lisette, Susan, Marijke, Vannessa, Gillian