Inspiratiegesprek

Wil je een slinger krijgen om te starten met je boek? Om je idee in een juiste vorm te gieten en weten of het iets is? Plan dan samen met mij een inspiratiegesprek in. Vooraf stuur je me jouw boekidee in een korte samenvatting en indien je dat hebt, de eerste 5000 woorden. Ik heb ervaring met alle genres, dus verras me maar!

We plannen dan een ZOOM call in, waarin ik je in een uur feedback geef op je tekst én met je meedenk over de opbouw en structuur van je verhaal. Daarna kan je aan de slag! Indien de omstandigheden het toelaten kan het ook face-to-face, houd wel rekening met eventuele reiskosten.

Kosten inspiratiegesprek: 79 euro excl. BTW

“Ik liep even helemaal vast met mijn manuscript maar kan nu eindelijk opnieuw verder 🙂 Al je tips waren heel handig en je kwam ook met enkele fantastische verhaalideeën. Ik weet nu waar mijn verhaal te beginnen en waarnaartoe te werken. Blij dat ik dit gesprek geboekt heb, het was heel inspirerend én motiverend!” – Jolien de Pauw

Schrijfcoaching

Een boek schrijven, veel mensen dromen ervan. Maar het daadwerkelijk doen: dat is nog een hele klus. Want waar begin je? Hoe bouw je een verhaal op? Waar moet je op letten? Wat is een goed plot en welke valkuilen zijn er? Als schrijfcoach help ik je graag van idee tot een daadwerkelijk manuscript. Sinds 2021 ben ik werkzaam als schrijfdocent bij de Online Schrijfschool. Je kunt er (online) cursussen volgen in jouw genre, schrijfbegeleiding krijgen, workshops volgen, je manuscript laten beoordelen en/of een jaartraject volgen van boekidee tot publicatie. Kijk op de website van de Online Schrijfschool voor de mogelijkheden en wellicht komen we elkaar daar tegen!

Via de Online Schrijfschool bied ik:

Meer informatie, prijzen en mogelijkheden vind je op de website van de Online Schrijfschool.