Boeken

Verschenen: 

Nooit meer een man! (selfpub)

Start spreading the news… (niet meer leverbaar)

In 2018 brengt Scelta Publishing Ik kom je halen! uit. Een vernieuwde versie van Start spreading the news inclusief nieuw hoofdstuk! Lotte en Sophie zijn al beste vriendinnen zolang ze zich kunnen herinneren. Als Sophie voor haar werk naar New York moet vindt Lotte dit dan ook gewoon leuk voor haar. Echt. Vooruit, ze is ook een tikkeltje jaloers. Als de berichtjes van Sophie langzaam van toon veranderen en uiteindelijk uitblijven weet Lotte dan ook zeker dat er iets mis is. Ze hoeft geen seconde na te denken, pakt haar spullen en vliegt de wereld over om haar beste vriendin te gaan zoeken. Een doldwaze spannende roadtrip dwars door Amerika vol gekke en inspirerende personages gebaseerd op ware vriendschap.

Ik kom je halen! (2018) – Scelta Publishing

 

 

 

 

 

 

Bestel een gesigneerd exemplaar van Ik kom je halen!

 

Currently working on:

. Van Chanel naar flanel

    Oké, misschien had Jennifer wel iets eerder kunnen bedenken dat ze niet met haar steenrijke verloofde wilde trouwen dan op de dag van de miljoenenbruiloft zelf. In de kerk. Voor het altaar. Maar soms realiseer je je pas op het laatste moment wat het beste voor je is, toch? Jennifer slaat, met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus, op de vlucht naar Canada. Weg van haar ex-verloofde en zijn woedende familie, maar zonder baan, vrienden, huis of geld.

Sabotage! (werktitel)

Wanneer Nadja’s oudtante Ella in Engeland een beroerte krijgt, besluit Nadja het begin van haar sabbatical door te brengen in het huis van haar oudtante. Nadja herinnert zich nog de vele zomers die ze daar vroeger heeft vertoefd aan de rand van het landgoed Stonewood, dromend over het imposante landhuis. Nadja raakt geïntrigeerd door het dagboek van haar oudtante en ontdekt een mysterieus verleden op het landgoed. Dan komt Nadja erachter dat het landhuis na decennia verwaarlozing, sinds kort een nieuwe eigenaar heeft: een miljoenenbedrijf met de arrogante projectontwikkelaar Benjamin Logan, die het huis wil slopen en vervangen voor een oerlelijk glazen gebouw. Nadja belandt in een race tegen de klok om het landhuis te redden van de ondergang, met behulp van de excentrieke leden van de plaatselijke schilderclub. Maar lukt het Nadja om Benjamin als de vijand te blijven zien?