Liefde? Ha! Carol gelooft niet in de liefde. Tenzij ze er geld aan kan verdienen. Haar miljonairsmatchingbureau loopt dan ook als een tierelier. Zeker rond de kerstdagen werkt Carol hard en maakt ze lange dagen, wat ze ook eist van iedereen om haar heen, van die incompetente assistente tot de wannabe-barista in het koffietentje op de hoek. Carol kan niet wachten tot de kerstdagen achter de rug zijn. Totdat een nieuwe cliënt haar meeneemt op een bijzondere reis door het verleden en het heden en haar een kijkje in de toekomst geeft. Lukt het dan toch om Carols koude hart te laten smelten? 

Yes, eindelijk schreef ik een winters feelgood verhaal, speciaal voor de donkere dagen. Benieuwd naar mijn inspiratie? Je leest er alles over in mijn blog, die ik schreef na de release. Ik heb ontzettend genoten tijdens het schrijven van het verhaal en het is een van mijn persoonlijke favorieten. Het is hartverwarmend, magisch en natuurlijk ook grappig.

“Romantisch én grappig: Marijkes hertelling van A Christmas Carroll wil je niet missen” ✨ Lisette Jonkman

“The Matchmaker is december in een boek! Warm, romantisch, maar ook met een mooie boodschap. En niet te vergeten, Marijke’s humor!” ✨ Laura Diane

💫 Deze hervertelling van A Christmas Carol is vanaf nu voor slechts 3,99 overal te bestellen! Waar wacht je nog op?