Ben je op zoek naar een toffe gepersonaliseerde illustratie van je huisdier of heb je een specifieke illustratie nodig? Onder de naam Streken van de Vos bied ik verschillende soorten illustraties aan, die uniek voor jou op maat worden gemaakt. Al van kleins af aan teken ik veel. In mijn volwassen leven heeft dat plaatsgemaakt voor schilderen, wat ik heerlijk vind om te doen, totdat… ik de Ipad van mijn vriend confisqueerde en ProCreate ontdekte. Ik kan mezelf avondenlang en úren verliezen in het creeeren van andere werelden, schattige dieren of wat me maar net aanspreekt op dat moment. Op deze pagina neem ik jullie mee in die wereld en de streken van de vos. Neem snel een kijkje voor de mogelijkheden, voorbeelden van mijn werk en een prijsopgave. Samenwerken of nog vragen? Neem gerust contact met me op! 

Huisdierillustraties

Wil je jouw huisdier laten vereeuwigen met een toffe digitale illustratie? Dat kan!

Neem via DM of het contactformulier contact met me op en stuur me de allermooiste, liefste, leukste en grappigste foto van je huisdier op. Het kan zijn dat ik je nog wat extra foto’s vraag en een beetje schuif met de positie van het hoofdje of het lichaam. Je mag ervan uitgaan dat ik ga voor het mooiste plaatje 😉 Wanneer de illlustratie af is, stuur ik je het .jpg bestand op via de mail in de beste resolutie. Wil je het bestand graag anders aangeleverd krijgen? Laat het me dan even weten, dan kijken we naar de mogelijkheden. Een illustratie van je huisdier kost 45 euro exclusief 9% btw. Een extra huisdier erbij op dezelfde illustratie kost 30 euro.

Een greep uit mijn werk:

Illustraties op maat

Ben je op zoek naar een specifiek soort illustratie voor bijvoorbeeld een (geboorte)kaartje of een ander feestelijk moment? Wil je jouw (kinder)boek laten illustreren of ben je op zoek naar een ludieke illustraties voor jouw website of social media? Neem contact met me op en we bespreken jouw wensen, de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Een greep uit mijn werk:

Webshop

Stiekem vindt iedereen het leuk om een kaartje te ontvangen. Voor je verjaardag, als het even niet zo lekker gaat of gewoon zomaar. Met een kaartje van Streken van de Vos heb je voor elke gelegenheid een leuk kaartje om op te sturen. Kun je niet kiezen? Bestel dan een setje. Wil je een gepersonaliseerd kaartje? Neem dan contact met me op!

Volg me op Instagram!