Inspiratiegesprek

Wil je een slinger krijgen om te starten met je boek? Om je idee in een juiste vorm te gieten en weten of het iets is? Plan dan samen met mij een inspiratiegesprek in. Vooraf stuur je me jouw boekidee in een korte samenvatting en indien je dat hebt, de eerste 5000 woorden. Ik heb ervaring met alle genres, dus verras me maar!

We plannen dan een ZOOM call in, waarin ik je in een uur feedback geef op je tekst én met je meedenk over de opbouw en structuur van je verhaal. Daarna kan je aan de slag! Indien de omstandigheden het toelaten kan het ook face-to-face, houd wel rekening met eventuele reiskosten.

Kosten inspiratiegesprek: 79 euro excl. BTW

“Ik liep even helemaal vast met mijn manuscript maar kan nu eindelijk opnieuw verder 🙂 Al je tips waren heel handig en je kwam ook met enkele fantastische verhaalideeën. Ik weet nu waar mijn verhaal te beginnen en waarnaartoe te werken. Blij dat ik dit gesprek geboekt heb, het was heel inspirerend én motiverend!” – Jolien de Pauw

Een coachingstraject

Een boek schrijven, veel mensen dromen ervan. Maar het daadwerkelijk doen: dat is nog een hele klus. Want waar begin je? Hoe bouw je een verhaal op? Waar moet je op letten? Wat is een goed plot en welke valkuilen zijn er? Als schrijfcoach help ik je van idee tot een daadwerkelijk manuscript. Samen gaan we aan de slag om jouw verhaal vorm te geven, een duidelijke structuur te geven, je personages te ontwikkelen en verhaal tot een echt boek te maken, wat misschien zelfs uitgeef-waardig is!

Het traject

Elk coachingstraject bevat standaard de volgende onderdelen, afhankelijk van de omvang van je manuscript kies je voor small, medium of large:

  • Kennismaking (telefoon/zoom)
  • Brainstorm verhaal/structuur (fysiek of zoom)
  • Leesrapport (inhoudelijke feedback op manuscript)
  • 1 uur brainstorm/advies nav leesrapport(telefoon/zoom)
  • Uitgebreide redactie manuscript (spelling, zinsbouw, rode draad)
  • Uitgeefadvies

*betalen is termijn is uiteraard mogelijk!

Strippenkaart

Weet je niet precies hoeveel hulp of ondersteuning je nodig gaat hebben? Of wil je je huidige traject aanvullen? Je kunt bij mij ook een strippenkaart kopen. Dan kun je mijn advies vragen wanneer je dat nodig hebt en geef ik een seintje wanneer het limiet is bereikt.

Je kunt je strippenkaart bijvoorbeeld inzetten voor:

  • Extra overleg
  • Een los leesrapport
  • Hulp bij schrijven synopsis (samenvatting voor uitgever)
  • Eerste hulp bij writersblock

Je kunt de strippenkaart ook combineren met een los leesrapport en/of redactie. Kosten strippenkaart: 350 euro excl. BTW (5 uur advies/begeleiding | vooraf betalen)