Webteksten voor ondernemers

Ben jij zelfstandig ondernemer maar worstel je met de juiste teksten op papier krijgen voor je website? Hoe zorg je voor de juiste Tone of Voice? Hoe krijg je jouw Unique Selling Point zo goed mogelijk verwoord en wat is belangrijk om te vermelden en wat juist liever niet? In de workshop Webteksten schrijven voor ondernemers neem ik alle voorwaarden voor een goede online webtekst met je door. Met concrete voorbeelden en handvatten leer je in de ochtend wat een goede online wettekst nodig heeft.

Na een heerlijke lunch ga je zelf, onder begeleiding, aan de slag. Aan het eind van de dag ga jij naar huis met een duidelijke opzet en helder plan voor het schrijven van jouw webteksten. Neem dus je laptop mee!

De eerstvolgende workshop vindt plaats op:

Datum:

Locatie:

Tijdstip: 09.00 tot 16.00

Inclusief koffie, thee en lunch

Kosten: € 97 excl BTW


Creatief Schrijven

Droom jij van een eigen roman schrijven? Of wil je juist graag korte verhalen schrijven? In de workshop Creatief Schrijven vertel ik je alle ins- en outs over het creatief schrijven. We bespreken de basis van het schrijven, hoe je moet plotten, het neerzetten van karakters, het juiste woordgebruik en het opzetten van een structuur voor jouw verhaal. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen. Na een overheerlijke lunch ga je onder begeleiding aan de slag en ga je naar huis met een concreet actieplan. Neem dus je laptop mee!

De eerstvolgende workshop vindt plaats op:

Datum:

Locatie:

Tijdstip: 09.00 tot 16.00

Inclusief koffie, thee en lunch.

Kosten: € 97 excl BTW


Workshop op maat

Ben je op zoek naar een workshop/training op maat voor jouw event of bedrijf over bijvoorbeeld het schrijven van online content, schriftelijke communicatie of creatief schrijven? Ik stel graag een workshop samen die tegemoet komt aan jouw wensen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.