Jaaah, daar is hij dan! De titel en cover van mijn nieuwe roman ‘Ik pleit voor jou!’ ISN’T IT PRETTY?

Ik ben er zelf dus helemaal weg van! Op 16 juni verschijnt mijn nieuwe feelgood roman ‘Ik pleit voor jou’ bij Harper Collins en ik heb er BELACHELIJK VEEL ZIN IN! Je kunt het boek nu al pre-ordenen zodat jij hem als eerste in huis hebt, tof he! Natuurlijk gaan we je de komende maanden nog helemaal doodgooien met leuke quotes en andere toffe dingen over ‘Ik pleit voor jou’, maar voor nu wil je vast nog even weten waar het verhaal over gaat?

De jonge, ambitieuze advocate Janna heeft er alles voor over om die felbegeerde promotie binnen te slepen, maar een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel gooit roet in het eten. Ze zet zichzelf voor schut, verliest Zeer Belangrijke Documenten van haar aankomende zaak en deponeert tot overmaat van ramp haar maaginhoud over de gaatjesschoenen van een onbekende man.

Janna krijgt nog één kans om indruk op haar baas te maken: het in goede banen leiden van de vechtscheiding tussen twee BN’ers waar heel Nederland van smult. Ze zet alles op alles om de rechtszaak voor de Gooische cliënte en haar monsterlijke tweeling te winnen. Maar dan herkent ze de uitermate charmante advocaat van de tegenpartij: de man met de gaatjesschoenen… 

Klinkt goed he?! Ik ben super benieuwd wat iedereen van het verhaal van Janna en Leo gaat vinden. Maar voor nu….nog even genieten van die prachtige cover!

O ja, je pre-orderd hem hier!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.