Publicatie ‘Nooit meer een man!’

Beste volgers, vrienden en bekenden,

Mijn eerste boek ‘Nooit meer een man!’ is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Mijnchicklit.nl en daar is het onder andere ook te koop. 

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:
Als Liz het nét heeft uitgemaakt met haar zoveelste kansloze vriendje is ze er écht helemaal klaar mee: voor haar voorlopig geen mannen meer. En als ze dan ook nog eens in de supermarkt wordt beledigd door een vreemde kerel is ze al helemaal niet gecharmeerd. Of toch wel?

Liz blijkt de charmes van de knappe en succesvolle Jack maar moeilijk te kunnen weerstaan en is helemaal in de wolken. Maar al snel blijkt Jack’s succes zijn tol te eisen: Jack wordt steeds meer opgeslokt door zijn werk. Of is het dan toch waar dat je een knappe vent nooit alleen hebt?

Had ze zich dan toch aan haar voornemen moeten houden?

Nog iets over mijzelf:
Marijke Vos (27 jaar) werkt al jaren als hulpverlener in de psychiatrie maar droomt er stiekem van om schrijfster te worden. Met haar appartementje in de vrijgezellenflat, een nieuwbakken vriendje en een opkomende carrière switch vindt ze genoeg inspiratie om al schrijvend door het leven te gaan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in haar wereld op www.marijkeswereld.nl.

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop op http://www.mijnchicklit.nl/books/19068 voor € 14.95

Met vriendelijke groet,
Marijke Vos

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.