Boeklancering Eens in je leven (23-06-2022)

Yes, vanaf afgelopen dinsdag is Eens in je leven overal verkrijgbaar en de eerste reacties liegen er (gelukkig) niet om:

“Wat een meesterwerk van Marijke is dit!” 

“Dit boek is alles wat ik nodig had.” 

“Heb ‘m uit en hallelujapotverdorie wat is het een fantastisch boek zeg! GENOTEN!!”

En ik ben eindelijk weer een beetje op temperatuur gekomen om terug te kijken op een super geslaagde boekpresentatie. Eens in je leven (een All-the-feels-good volgens redacteur Lysanne) is gisteravond geheel in Vegas-stijl de wereld ingeslingerd: met glitters, hartjes, bubbels én temperaturen gelijk aan Death Valley. En ik heb volop genoten van alle lieve vrienden, familie, lezers en bloggers die er waren. Ik begon door de hitte op een gegeven moment zelfs aan m’n eigen naam te twijfelen, maar volgens mij hebben ik alle boeken juist gesigneerd, gelachen voor de foto’s en dankbaar koele drankjes in ontvangst genomen. Er waren worstenbroodjes (die verdacht veel door de westerlingen werden geconfisqueerd), bitterballen (maar ik had natuurlijk weer zo’n verrekte bamischijf te pakken) en vooral heeeeel veeel leuke mensen. Extra thnx voor Merel, Thomas en Bram voor de toffe vertolking van enkele liedjes uit het boek, collega-auteur Gillian voor de leuke vragen (maar vraag me nooit meer te kiezen tussen schrijven en festivals) en Herberg Den Brouwer voor alle goede zorgen op de locatie natuurlijk! 

En nu ga ik vol spannend afwachten wat jullie van Eens in je leven vinden. Ik heb het verhaal in ieder geval vorig jaar al in m’n hart gesloten en hoop van harte dat jullie dat ook gaan doen 💖

Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.