Jammer dat je niet op hakken kan lopen, niets mooier dan een dame op hakken… 

Kun je niet lang op hakken lopen of helemaal niet op hakken lopen vraag ik me af?
Misschien ben je met te hoge hakken begonnen te lopen en moet je dit opbouwen…?
Kun je niet lang op hakken lopen kun je ook de gelegenheid uitkiezen waar je hakken wilt dragen… tijdens een diner hoef je niet veel te lopen dus dan zouden hakken wel kunnen misschien.
Hakken maken een vrouw nog vrouwelijker en kunnen zelfs sexy zijn, welke vrouw wil dat niet…toch?
Hopelijk doe je niet al je hakken weg en misschien zie ik je nog eens paraderen op een paar mooie hakken in Uje.
Groetjes,
Richard

Verbijsterd lees ik het bericht nog eens over. Richard heeft gereageerd op een van mijn advertenties op marktplaats waarbij ik een paar leuke laarzen met een flinke hak, waar ik kort daarvoor verliefd op werd, te koop aanbied. Hoewel ik de laarzen super vind,  lukt het me niet om er op een fatsoenlijke manier op te lopen en dus staan ze te verstoffen in mijn kast. Maar Richard heeft duidelijk geen interesse om ze te kopen. Richard is een motivatiecampagne gestart om meer vrouwen op hakken te laten lopen. Dat is duidelijk.

Nou, Richard. Toevallig kan ik best op hakken lopen van verschillende hoogtes maar als ik met de desbetreffende laarzen als een pasgeboren mank kalf door de woonkamer paradeer voel ik me toch verre van sexy en/of vrouwelijk. En eigenlijk vind ik het vooral erg creepy dat je mijn woonplaats weet te noemen in een treffend dialect. En bovendien maak ik zelf wel uit wanneer ik wel of niet hakken aantrek. Engerd.

Ik besluit niet te reageren en het mailtje verder te negeren. Maar Richard geeft zijn campagne nog niet op en enkele weken later besluit hij een stapje verder te gaan.

Jammer dat je niet op hakken kan lopen maar wel leuk dat je verliefd werd op hakken… alleen verzorgde vrouwelijke vrouwen vinden hakken mooi!
Alhoewel je er niet op kunt lopen zijn er ook hakken die je wel binnenshuis of alleen in de slaapkamer kunt dragen… dan heb je wel de voordelen van hakken maar niet de nadelen EN wat is er nu mooier dan een mooie dame op hakken?
Groetjes,
Richard

Op dat moment zie ik Richard voor me. Een man van middelbare leeftijd met een vettig kalend kapsel die in een verwassen t-shirt en 90’s model spijkerbroek op een zolderkamertje bij zijn ouders de hele dag laarzen met hakken opzoekt om zijn seksuele lusten wat te temperen. Hij komt niet vaak buiten, maar leeft via marktplaats -soms krijgt hij zelfs een reactie-, facebook en bekijkt filmpjes op youtube. Richard heeft zelfs enkele laarzen in zijn bezit waar hij voor het slapen gaan, in zijn eenpersoons houten bed wat er al sinds zijn kinderjaren staat, even aan snuift zodat hij fijn kan dromen over vrouwelijke vrouwen die over straat paraderen op hun hoge hakken.

Ik vind het zelfs een beetje zielig voor Richard dat hij inmiddels van Marktplaats is verwijderd maar de laarzen staan nog te koop en telkens als ik overweeg nieuwe laarzen te kopen, denk ik even; ‘Wat zou Richard hiervan vinden?’

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.