Alles op Alles

‘Alles op alles’ is de sprankelende nieuwe roman van Marijke Vos, auteur van ‘Ik kom je halen!’ en ‘Van Chanel naar flanel’, geliefd bij de lezers van Sophie Kinsella en Charlotte de Monchy.

Wanneer haar oudtante Ella een beroerte krijgt, aarzelt Nadja geen moment: ze besluit haar zojuist gestarte sabbatical door te brengen in Ella’s kleine huis in Engeland. Als kind spendeerde Nadja elke zomervakantie met haar ouders en zusje bij haar oudtante, aan de rand van het landgoed Stonewood, en fantaseerde over het verlaten landhuis. Haar oudtante was echter altijd heel duidelijk: je mag er nooit bij in de buurt komen.

Wanneer Nadja Ella’s oude dagboek vindt, stuit ze op een mysterieuze geschiedenis, en ze krijgt het landhuis niet meer uit haar gedachten. Waarom is het al zo lang onbewoond? De idylle van Nadja’s verblijf wordt ruw verstoord als het landgoed een nieuwe eigenaar blijkt te hebben. Het miljoenenbedrijf Logan Enterprises en de arrogante projectontwikkelaar Benjamin Logan, willen het huis slopen. Samen met een paar excentrieke dorpsbewoners zet Nadja alles op alles om het landhuis te redden. Maar is Benjamin wel echt de vijand?

‘Oh wat baalde ik toen ik alles van Charlotte de Monchy en Lisette Jonkman gelezen had. welke leuke Nederlandse schrijver kon hem evenaren? en toen kreeg ik contact met Marijke Vos, en mocht ik dit manuscript lezen. het is super! zo ontzettend van genoten: grappig, spannend en romantisch  verder verklap ik niks.’  4 sterren van Evelyn Romp – boekverkoopster Westerhof Boeken 

‘Ga dit heerlijke verhaal lezen. Dat Marijke Vos de Nederlandse Jill Mansell is, is een feit.’ – 5 sterren op Goodreads door Vannessa Thuyns.

‘Marijkes boeken zijn net zo goed als die van Chantal van Gastel en Lisette Jonkman. ‘Alles op alles’ leest vlot, is leuk en heeft alles wat je van een feel good verwacht. De proloog zet gelijk de sfeer goed neer. Bij de vorige twee boeken had ik tijdens het lezen voortdurend een glimlach op mijn gezicht, nu kwam er af en toe een traantje bij.’ 4 sterren van Isolde Boers  – recensente bij Chicklit.nl