De jonge, ambitieuze advocate Janna heeft er alles voor over om die felbegeerde promotie binnen te slepen, maar een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel gooit roet in het eten. Ze zet zichzelf voor schut, verliest Zeer Belangrijke Documenten van haar aankomende zaak en deponeert tot overmaat van ramp haar maaginhoud over de gaatjesschoenen van een onbekende man.

Janna krijgt nog één kans om indruk op haar baas te maken: het in goede banen leiden van de vechtscheiding tussen twee BN’ers waar heel Nederland van smult. Ze zet alles op alles om de rechtszaak voor de Gooische cliënte en haar monsterlijke tweeling te winnen. Maar dan herkent ze de uitermate charmante advocaat van de tegenpartij: de man met de gaatjesschoenen…

Voorproefje lezen? Dat kan hier!

“Ik was gecharmeerd van Marijke Vos via haar andere boeken ‘Van Chanel naar flanel’ en ‘Het staat in de sterren’. Met dit boek ‘ Ik pleit voor jou!’ gaat ze duidelijk een niveau hoger. Ze heeft mij overtuigd van haar schrijftalent en heeft nu een permanente plek veroverd op mijn favoriete auteurslijst!” Romy op Hebban.nl (5 sterren)

Ben je op zoek naar een heerlijk, luchtig boek? Stop met zoeken, dan is Ik pleit voor jou! echt wat voor jou. Met dit boek heeft Marijke bewezen een fantastische auteur te zijn” Yara van Adorablebooks.nl (5 sterren)

“Marijke Vos bouwt de spanning heerlijk op en door de climax sla je het boek met een glimlach dicht. Voor mij past ze zeker in het rijtje van Sophie Kinsella en Charlotte de Monchy.” Leontine van Thrillersandmore.nl (4 sterren)