Hij is er: Wedden dat ik blijf! (incl belastend beeldmateriaal ;))

Yes, daar is hij dan! Mijn nieuwste roman ‘Wedden dat ik blijf’ is uit en WAUW, wat zijn de eerste reacties en recensies al overweldigend enthousiast en positief! Ik zit volledig te glunderen achter mijn laptop (waar ik op dit moment, hoogzwanger, helemaal niet hoor te zitten). Al eerder vertelde ik jullie over hoe het idee van het boek is ontstaan en waar het over gaat, dat lees je hier terug. Inmiddels is het boek overal te bestellen, te vinden en te kopen en YAY, BLIJ!

Wat een dag!

Natuurlijk had ik de release van Wedden dat ik blijf het liefst met een echt, fysiek feestje gevierd, vorig jaar werd me die ook al door de neus geboord en tante Corrie is gelukkig – eindelijk – op haar retour, maar nog net niet genoeg om het te vieren zoals ik graag had gewild: tussen de alpaca’s met veel enthousiaste lezers, bookbloggers, vrienden en familie. Dus dan zeg ik nog maar één keer, voor de laatste keer: volgend jaar halen we het in! Maar de release is niet onopgemerkt voorbij gegaan: in tegenstelling, ik werd gisterochtend al wakker met een bulk aan felicitaties, prachtige foto’s en 4- en 5-sterren recensies, waar ik ZO TROTS op ben! Het is toch elke keer weer spannend om een boek de wereld in te slingeren. Iedereen was zo enthousiast na Ik pleit voor jou! dat ik een tijdje heb gedacht dat ik dat nooit meer zou kunnen evenaren. Maar als ik de eerste reacties mag geloven had ik niet zo bang hoeven zijn. Opnieuw sluiten jullie het verhaal en zijn personages met liefde in je hart en dat maakt mij zo ongeveer (Nou, zeker weten wel) de GELUKKIGSTE auteur! Een greep uit de eerste reacties:

“Marijke Vos heeft met Wedden dat ik blijf weer een heerlijke feelgood weten te schrijven. Vanaf bladzijde één word je meteen ingepakt door het verhaal en wil je het boek niet meer neerleggen. Verder wisselt de nodige humor met flauwe grappen zich af met meer serieuze passages.”

“Vriendschap, keuzes maken, je dromen navolgen, ….’Wedden dat ik blijf’ is boeiend, spannend, maar vooral romantisch!”

“Tussen de regels door zit ook weer een mooie boodschap. Volg je hart en wees niet te trots om mensen per se het tegendeel te bewijzen. Ik pleit voor jou! Vond ik al goed, maar deze vind ik nog beter. Ik kon maar moeilijk afscheid nemen van de personages en ik ben dan ook nog nieuwsgieriger naar al haar andere boeken geworden. Hou je van feelgood? Dan kan ik Wedden dat ik blijf echt aanraden.”

Gelukkig hebben we de beelden nog

Gisteravond hebben we met een tof online event de lancering van Wedden dat ik blijf gevierd. We zijn er helaas aan gewend geraakt hè, dat online gebeuren. Gelukkig hadden we ons goed voorbereid en hadden we, naast natuurlijk even live schakelen met de boerderij en een superspannende Khahootquiz (wat waren jullie fanatiek!) twee ontzettend leuke filmpjes opgenomen tussen de alpaca’s. En natuurlijk willen we die niet onthouden voor degene die er gisteravond niet bij konden zijn. Komen ze:

Boeklancering Wedden dat ik blijf: te gast bij Alpacaboerderij Vorstenbosch

Voor de boeklancering van mijn nieuwe roman Wedden dat ik blijf was ik te gast bij Alpacaboerderij Vorstenbosch, waar eigenaar Willem mij meer vertelde over de alpaca’s, de verzorging en wat er allemaal te doen is op de boerderij. Uiteraard refereer ik regelmatig subtiel naar mijn boek. En de bloopers lieten we er maar in.

Boeklancering Wedden dat ik blijf: Interview over het boek met Lisette Jonkman

Voor de boeklancering van mijn nieuwe roman Wedden dat ik blijf was ik te gast bij Alpacaboerderij Vorstenbosch, samen met collega auteur én vriendin Lisette Jonkman die me alles vroeg over mijn nieuwe boek, tussen de alpaca’s!

Tijd om onder te duiken!

Ik hoop dat jullie, net als ik, hebben genoten van de release, de filmpjes en dan nu: het boek! Laat me zeker weten wat je ervan vond, blijf jullie mooie foto’s posten en ik ben dolblij met alle toffe recensies op platforms als hebban.nl, Goodreads.com, kobo.nl, bol.com en libris.nl, want: hoe meer enthousiaste reacties, hoe meer nieuwe lezers ik hopelijk mag verwelkomen!

En dan is het nu bijna tijd voor mijn volgende lancering, want op dit moment ben ik hoogzwanger en ik weet al dat het niet lang meer zal duren voordat we onze kleine meid gaan ontmoeten. Dat betekent dat ik vanaf volgende week even onderduik en het een stuk stiller zal zijn op mijn social media. We trekken ons terug in onze bubbel, maar af en toe ga ik zeker mijn hoofd naar buiten steken om al jullie toffe reacties en foto’s te bekijken. Geloof me, jullie zijn de BESTE. LEZERS. OOIT!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.