Woooop! Ik tekende bij Harper Collins Holland!

Joehoe, ik ben terug van mijn vakantie en dacht… tijd om even op een rijtje te zetten waar ik allemaal mee bezig ben. Wat kun je de komende tijd verwachten? Nou, veel! Hier gaan we…

Feestelijk nieuws!

Allereerst het allerTOFSTE nieuws ooit. Want eindelijk mocht ik het van de daken schreeuwen! Ik tekende eind augustus maarliefst TWEE contracten bij mijn nieuwe uitgever Harper Collins Holland  ???

Ik ben SUPER blij met deze volgende stap en heb ontzettend veel zin in alles wat deze samenwerking op mijn pad gaat brengen (zoals die hysterische macarons die redactrice Lisanne meebracht om te vieren) Om te beginnen natuurlijk Echt Genoten, mijn nieuwe roman die zomer 2020 in de boekhandels ligt! (OOK IN PAPIEREN VORM JA!) 

Echt Genoten

Waar ging Echt Genoten ook alweer over? Nou, ik praat je met alle liefde even bij:

Wanneer Janna na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel van haar advocatenkantoor de papieren van haar nieuwe zaak kwijt blijkt te zijn, zit ze behoorlijk in de problemen. Helemaal wanneer ze de advocaat van de tegenpartij herkent als degene over wiens schoenen ze gekotst heeft. Het liefst gooit ze meteen de handdoek in de ring. Janna krijgt echter maar één kans van haar baas om indruk te maken: de vechtscheiding tussen twee BN’ers waar heel Nederland van smult mag ze niet laten lopen. Janna verlegt keer op keer haar grenzen en zet alles op alles op de rechtszaak te winnen voor haar Gooische cliënte en haar monsterlijke tweeling. Zelfs als ze verwikkeld raakt in een ingewikkeld web van leugens, geld en verraad

Echt Genoten zal waarschijnlijk in juni 2020 verschijnen als paperback, e-book én luisterboek. En psst, dat gaan we groots aanpakken hoor!

Kun je niet wachten? Geen nood, er komen ook nog twee super leuke projecten in samenwerking met Loft Books aan!

Het staat in de sterren

Want nog voor het einde van het jaar komt mijn novelle Het staat in de sterren uit bij Loft Books, Ambo Anthos. De novelle, die als e-only zal verschijnen, is een spin-off van Van Chanel naar flanel. Ja, je leest het goed. We gaan terug naar Rainbow Lake en zijn innemende bewoners! Jeej!

Net als de rust lijkt wedergekeerd in Rainbow Lake City, wordt er iets gevonden wat mogelijk te maken heeft met de zojuist afgeronde zaak. Jennifer heeft sheriff Branson belooft zich niet meer in gevaarlijke situaties te mengen. Haar zojuist gearriveerde zus Miranda daarentegen deinst nergens voor terug. Samen met Samuel Pierce, de nieuwe hoofd-redacteur van Rainbow Weekly, gaat ze erop af. Maar hun zoektocht loopt niet helemaal zoals gepland en samenwerken is niet altijd even gemakkelijk als je elkaars tegenpolen bent. 

Het staat in de sterren is een los te lezen verhaal, dus heb je Van Chanel naar flanel nog niet gelezen maar wil je HEEL graag deze novelle lezen? Geen probleem. Al kan ik natuurlijk niet voorkomen dat je na het lezen van Het staat in de sterren direct door wil met Van Chanel naar flanel. Dat risico is bijzonder groot.

MEER LEUKS!

Weet je nog dat ik in het voorjaar bezig was met een verhaal, een uitstapje in een ander genre? Goed nieuws! Komend najaar verschijnt de verhalenbundel SET, met daarin Free Falling, een verhaal van mijn hand. SET is een verhalenbundel met een specifiek genre: New Adult Sport. Wat?! zul je denken. New Adult Sport is een immens populair genre in Amerika, met (licht) erotische verhalen rondom sporters. Denk maar eens aan al die football en baseball players daar. Heb je het beeld? Snap je het al? Het genre is overgewaaid naar Nederland en uitgeverij Tinteling Romance waagt zich aan drie verhalenbundels met verhalen van Nederlandse auteurs: GAME, SET en MATCH. In SET lees je mijn verhaal over Tess en Kai, die aan MMA doet (ook wel bekend als Free Fighting) en dé reden dat ik begin van het jaar MMA voor Dummies hebben zitten bestuderen op YouTube. The things we do for research…

NOG MEER LEUKS!

En er is meer! Nog meer? Ja! Nog meer! Want de komende maanden ga ik kei hard aan het werk met een nieuwe SUPER GAAF project voor Loft Books, wat je sneller dan je denkt al kan lezen. Hoe en wat? Dat hou ik nog heel even geheim. Maar OH BOY, dit wordt ZO LEUK!

Genoeg te lezen én te schrijven de komende tijd! Dus eh…if you don’t mind? Ik moet weer aan de slag!

2 Thoughts to “Woooop! Ik tekende bij Harper Collins Holland!”

  1. Danielle

    Woww! Hoeveel flessen champagne heb je de afgelopen maanden op omdat allemaal te vieren?! Supergaaf! Ik vond Van flanel naar Chanel erg leuk dus ga de rest ook zeker lezen!

  2. Gefeliciteerd! Wat een supergave dingen allemaal!!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.