Wist je dat honderdduizenden mensen de ambitie hebben om een boek te schrijven? En wist je dat duizenden mensen er ook daadwerkelijk aan beginnen? Het zal je misschien niet verbazen dat slechts een klein percentage daadwerkelijk tot het einde van een manuscript komt. En weer een heel klein deel daarvan vindt uiteindelijk een uitgever en wordt gepubliceerd.

Inmiddels heb ik aardig wat ervaring opgedaan als het gaat om het schrijven van een roman of non-fictieboek. Van zelf uitgeven tot uitgegeven worden door een vooraanstaande uitgever. Worstelen met een plot, herschrijven en keuzes maken hoort onherroepelijk bij het schrijfproces. Mijn ervaring en kennis wil ik graag met je delen. Heb je ambities om een boek te schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Loop je vast in je verhaal en blijft het manuscript daarom maar liggen? Of twijfel je juist of je zelf wil uitgeven of toch je kansen wil weten bij een uitgever? Samen gaan we aan de slag om jouw potentieel te benutten en weet: als jij het wil, dan komt dat boek er!


Een-op-een begeleiding

Yes, jij wil aan de slag met jouw boek. Maar waar begin je? En doe je het wel goed? Waar moet je op letten en hoe zorg je dat je niet verzand in je eigen verhaal? Met mijn een-op-een begeleiding gaan we samen aan de slag. We maken een heldere structuur, ik geef feedback op jouw kwaliteiten en valkuilen en ben jouw stok achter de deur, rots in de branding en vuurtoren bij slecht weer.


Workshops

Wil je zelf aan de slag, maar heb je wel een startpunt nodig? Even opfrissen hoe het ook alweer zit? Met regelmaat geef ik workshops of korte cursussen op het gebied van Creatief schrijven. Ik leg de basis van een goed verhaal uit, geef tips over woordgebruik en licht tipjes van de sluier over de do’s and don’ts van het schrijfvak. Wil je een workshop op locatie, voor jouw bedrijf, gezelschap of event? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Auteur op bezoek?

Als auteur ben ik ook te boeken om te spreken over het schrijverschap, het schrijfproces en alles wat met boeken te maken heeft. Leuk bijvoorbeeld voor in de klas, op een event of als inspiratie voor jouw bedrijf. Neem contact met me op via de contactpagina of neem een kijkje bij De Schrijverscentrale