Tadaaa: de cover van Als Ik Jou Was en alles wat je nog meer wilt weten!

Yes, vorige week konden we dan eindelijk meer bekend maken over mijn nieuwe roman. De titel, de cover én de flaptekst. En zeg nou zelf: meer heb je niet nodig toch?

Mijn nieuwste roman heet Als Ik Jou Was en JONGENS wat heb ik er zin in dat iedereen het verhaal kan gaan lezen. Het verhaal ontstond een paar jaar geleden al langzaam in mijn hoofd. Eerst als klein ideetje voor een kort verhaal, maar als snel begon het verhaal te groeien. Het plot en de personages hebben ruim vier jaar mogen sluimeren in mijn hoofd, mogen groeien en ontwikkelen tot ik aan het einde van mijn verlof afgelopen jaar begon te schrijven. En te schrijven. En te schrijven. En precies op tijd voor de (krappe) deadline leverde ik het manuscript bij de uitgever in. Ik heb dit verhaal in mijn hart gesloten: de ontwikkeling van de twee (!) hoofdpersonages, de bijfiguren en ALL THE FEELS. Ik heb gelachen om Joop, de groenteboer en meegehuild met Maudy en haar ouders wanneer het moeilijk werd. Nu al zoveel zin om dit verhaal met iedereen te delen!

Over Als Ik Jou Was:

Maudy runt met veel liefde een ijssalon in een Goois dorp. Ze is gek op haar zoete creaties en haar klanten. Er is alleen één persoon die telkens weer het bloed onder haar nagels vandaan weet te halen: die makelaar die elke dag haar parkeerplek inpikt…

Wout is een vooraanstaand makelaar, maar een concurrent dreigt zijn regio over te nemen. Het laatste waarmee hij zich wil bezighouden is gezeur van de andere ondernemers op het plein. Als die vrouw van de ijssalon op een dag ineens tegen hem uitvalt, bereikt zijn frustratie een hoogtepunt.

In het heetst van de strijd sluiten Maudy en Wout een deal. De komende twee weken ruilen ze van baan, want hé, hoe moeilijk kan het zijn? Maar zodra je in de schoenen van een ander staat, kun je zomaar eens verrast worden…

Als Ik Jou Was is vanaf juni 2024 te verkrijgen als paperback, ebook en luisterboek. Hou mijn social media in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de pre-ordermogelijkheden!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.