Jaaaah, daar is hij dan! Ik pleit voor jou ligt vanaf 16 juni in de winkels en is overal verkrijgbaar: online en offline! Ik ben ZO BLIJ dat ik eindelijk weer in de boekhandels lig en dat met dit ontzettend leuke verhaal, waar ik zelf bizar trots op ben! Benieuwd? Ik ga je NU wat meer vertellen over het boek!

Ik pleit voor jou!

Een toevallige ontmoeting

Even terug in de tijd. Vorig jaar juni (zou het precies een jaar geleden zijn?) reed ik naar Amsterdam om bij de boekpresentatie van Lisette Jonkmans Verknocht te zijn. Een feestelijke middag vol blijheid want: een heerlijk nieuw feelgood boek. Ik mijmerde wat over hoe fantastisch het zou zijn om zelf ook weer een fysiek boek uit te brengen en aan het einde van de middag vertrok ik weer, onderweg naar de boekpresentatie van Vannessa’s Knetterverliefd (je kunt maar een strakke planning hebben)

Toen ik in de lift naar huis stapte, raakte ik aan de praat met Lisanne, een vriendin van Lisette, die met haar schattige dochtertje ook op de presentatie was geweest. ‘He, jouw naam komt me bekend voor’ zei ze. Al snel kwam ik erachter dat Lisanne redacteur is bij Harper Collins en ontdekte Lisanne dat ze mijn manuscript van Van Chanel naar flanel drie jaar geleden met bemoedigende woorden had afgewezen. Ze vroeg me hoe het nu ging met mijn schrijfcarriere en zo ging het balletje rollen…

Eind augustus tekende ik – onder begeleiding van hysterische macarons – maarliefst twee droomcontracten bij Harper Collins. Eentje voor het verschijnen van Ik pleit voor jou in juni 2020 en een nieuwe, nog te schrijven, roman in juni 2021!

Ik pleit voor jou!

Sprankelende Nederlandse feelgood!

De jonge, ambitieuze advocate Janna heeft er alles voor over om die felbegeerde promotie binnen te slepen, maar een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel gooit roet in het eten. Ze zet zichzelf voor schut, verliest Zeer Belangrijke Documenten van haar aankomende zaak en deponeert tot overmaat van ramp haar maaginhoud over de gaatjesschoenen van een onbekende man.

Janna krijgt nog één kans om indruk op haar baas te maken: het in goede banen leiden van de vechtscheiding tussen twee BN’ers waar heel Nederland van smult. Ze zet alles op alles om de rechtszaak voor de Gooische cliënte en haar monsterlijke tweeling te winnen. Maar dan herkent ze de uitermate charmante advocaat van de tegenpartij: de man met de gaatjesschoenen…

Even voorproeven

Ben je nu nieuwsgierig naar het boek? Je kunt alvast een voorproefje lezen! De eerste hoofdstukken staan namelijk online. En als je daarna enthousiast bent, dan hoef je alleen nog maar hier te klikken om het boek te bestellen. Ik maak het je zo gemakkelijk 😉

En zo hebben we de afgelopen weken ook al heel wat quotes uit het boek gedeeld om lezers alvast op te warmen. Gemist? Hier komen ze:

Boekpresentatie

Helaas is het in de huidige omstandigheden niet mogelijk om een echte boekpresentatie te houden. Wat natuurlijk super jammer is, want ik had grootste plannen. Maar we denken graag out of the box en dus wordt de release van Ik pleit voor jou! gevierd met een exclusief online boekevent, in samenwerking met de facebookgroep Boekenverslinders. Tijdens dat event word ik geïnterviewd door schrijfmattie Lisette Jonkman en is er ruimte om vragen te stellen. Bij zijn? Via de facebookgroep vind je alle info of je kunt je aanmelden via deze link!

Zin in!

Oké, nog even een laatste blokje hysterie. Want ik heb zelf de doos met de eerste exemplaren al mogen ontvangen en daar was ik HEEL ERG BLIJ MEE! Kijk maar even mee:

Ik heb ontzettend veel zin in de release en ben razendbenieuwd hoe iedereen het boek gaat vinden. De eerste testlezers zijn positief en de eerste boekbloggers die het boek hebben ontvangen zijn ook al gespot. SPREAD THE HAPPINESS!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.