Wiiiieeeeeeeeeeeeeeh!
Oh, wacht…jullie zijn er al. Ik was nog druk met vreugdedansjes doen terwijl ik ten minste tien confettikanonnen afschiet al lurkend van mijn fles champagne. Maar ik onderbreek mijn eigen feestje graag om jullie wat meer te vertellen over de release van Van Chanel naar flanel want daarom ben je nu natuurlijk op mijn site beland…

Allereerst pakken we even een momentje om stil te staan bij die prachtige cover: wat een heerlijk magisch, winters gevoel heeft ‘ie hè! Perfect voor deze tijd van het jaar. Maar wees niet bang: Van Chanel naar flanel is geen doorsnee kerstverhaal, je kunt hem gelukkig het hele jaar door lezen!

Even terug in de tijd
Een paar maanden geleden stapte ik met gierende zenuwen na een flinke wandeltocht (ken je die mensen die altijd zeggen: och, dat is wel te lopen…?) het grote kantoor binnen van mijn nieuwe uitgever in Amsterdam (de eerste hint!). Ik was behoorlijk onder de indruk, maar had gelukkig nog wat tijd om even uit te stomen voordat het gesprek van start ging. Mijn zenuwen blijken totaal niet nodig. Wat een leuk gesprek (‘Ik ben stiekem een beetje verliefd op sheriff Branson’ IK OOK!) en vooral, wat een enthousiasme om samen met mij een nieuw project te gaan starten: LOFT Books, onderdeel van…komt ‘ie….tromgeroffel….uitgeverij Ambo Anthos (*knijpt zichzelf* Oké dit is echt…)

LOFT Books is een nieuw project van uitgeverij Ambo Anthos; een e-only uitgeverij met toegankelijke feelgood romans en thrillers tegen scherpe prijzen. En dat hippe project trappen ze af met niets minder dan mijn Van Chanel naar flanel!

The facts
Oke, je wilt feiten horen. Waar, wanneer en hoe. Van Chanel naar flanel is vanaf vrijdag 23 november (dan al? Yes, perfect voor de feestdagen!) overal verkrijgbaar als e-book, bij alle bekende online verkoopadressen zoals  Libris.nl, Bruna.nl, Bol.com, Boekenwereld, BookSpot en Amazon, maar ook in de webwinkels van boekhandels als Standaard Boekhandel, Scheltema kun je terecht. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar via KOBO. Geen e-reader? Geen paniek! Je kunt hem ook lezen op je tablet, telefoon of computer. Of misschien is dít net dat ene duwtje in de rug om die e-reader aan te schaffen? Of anders jat je gewoon de e-reader van je moeder/buurvrouw/collega. Kan jou het schelen. Geen lezer? Geen nood! Van Chanel naar flanel zal vanaf 6 december ook als audioboek te luisteren zijn via Storytel, luisterrijk en de bibliotheek. Luister naar de avonturen van Jennifer in Canada terwijl je de was strijkt, naar je werk rijdt, op het strand ligt of gewoon in bed luiert.

Waar gaat het over?
‘Van Chanel naar flanel’ is de heerlijke nieuwe feelgoodroman van Marijke Vos, auteur van ‘Ik kom je halen!’, over een jonge vrouw die haar rijke verloofde voor het altaar in de steek laat en halsoverkop naar Canada vlucht. Voor de lezers van Sophie Kinsella en Jill Mansell.

Als Jennifer haar steenrijke verloofde Terence bij het altaar van hun miljoenenbruiloft laat staan, beseft ze ook wel dat ze daarmee een tikkeltje aan de late kant is. Maar soms realiseer je je pas op het allerlaatste moment wat het beste voor je is, toch? Jennifer neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure jurk in voor een vliegticket. Met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus slaat ze op de vlucht naar Rainbow Lake, Canada.

Daar woont haar geliefde oom Charlie, en Jennifer hoopt bij hem op adem te komen. Maar eenmaal in Canada aangekomen, loopt alles toch net ietsje anders… Gelukkig krijgt ze hulp van de knappe sheriff Branson. Maar zal Terence haar laten gaan?

En dan nu…
Pooeeeh, eindelijk is het hoge woord eruit. Van Chanel naar flanel wordt de wereld in geslingerd en ik heb er super veel zin in! Liever een papieren boek? Dat snap ik als rasechte bookhoarder natuurlijk wel. Maar e-books veroveren beetje bij beetje de wereld en in dat geval leid ik de nieuwe lezer naar het front! En wie weet in de toekomst… Wil je meer weten of heb je nog vragen? Stuur me gericht een berichtje via de contactpagina óf zoek me op op social media. En laat VOORAL weten wat je van Van Chanel naar flanel vond als je hem hebt gelezen natuurlijk!

8 Thoughts to “Alles over Van Chanel naar flanel!”

  1. Jaaaaa dit is zo ontzettend tof! Heel erg gaaf voor je dat je nu bij zo’n grote uitgever zit en dit boek klinkt echt geweldig! Ik ga ‘m absoluut kopen en ben onwijs benieuwd <3

  2. Whoehoe gefeliciteerd! Wat gaaf zeg! En wat een prachtige cover.
    Maar ik hoop stiekem toch wel dat hij binnenkort ook als papieren boek uit komt… 🙂 (sorry ik ben geen e-book lezer)

  3. Ria De Pelseneer

    Net je boek uitgelezen! Wat een prachtig verhaal, je gaat er helemaal in op eenmaal je begonnen bent met lezen.
    Ik heb er van genoten en misschien komt er hopelijk een vervolg?!
    You rock girl!!
    Graag meer van dit…

    een fan

  4. Marijke Vos

    Wat tof om te lezen! Dank je wel! En een vervolg? Wie weet! Misschien met Miranda in de hoofdrol…??

  5. Maureen

    Super leuk boek. Je wordt erin meegezogen. Zou zo naar Canada willen ( wilde ik toch al, maar nu helemaal) Heerlijk!

  6. Lisa

    Geweldig boek! Ik heb het geluisterd en ervan genoten. Topper.

  7. […] een heerlijk boek is Van Chanel naar Flanel!  Het is spannend geschreven met een vlotte pen, heeft een leuk leuk plot, is hartverwarmend en […]

  8. […] een heerlijk boek is Van Chanel naar Flanel!  Het is spannend geschreven met een vlotte pen, heeft een leuk leuk plot, is hartverwarmend en […]

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.