Action! Een fijn fout zomerverhaal

In 2018 deed ik mee aan de schrijfwedstrijd van het tijdschrift &C en behoorde tot de gelukkige (of ja…) winnaars die in de fijne foute zomerpocket werden gepubliceerd met hun verhaal. Je leest mijn verhaal hier.

De Bakfiets

Toen Dereck Willemijn verliet om voor zijn carrière naar het buitenland te gaan, brak dit haar hart. En dan staat hij, jaren later, opeens weer voor haar neus…

Je leest ‘De bakfiets’ hier

Enkeltje Paradise Beach, graag…

Wil je even wegdromen naar een heelrijk wit strand met een azuurblauwe zee? Cocktails, zonnestralen en mooie mannen? Lees dan hier het feelgood verhaal dat ik afgelopen zomer speciaal voor Hebban.nl schreef.

Die Italiaanse mannen…

In 2018 ging ik op schrijfvakantie in Countryhouse Montesoffio in Italië. Een heerlijke vakantie waar ik ontzettend veel leuke mensen ontmoeten. Met een aantal deelnemers aan die schrijfvakanties maakten we een bundel met korte verhalen. Mijn verhaal: Die Italiaanse Mannen vind je er ook in terug.

Lees het verhaal hier

Slotakkoord

In 2022 deed ik mee aan de korte verhalenwedstrijd van Limnisa, een schrijfoord in Griekenland. De opdracht was je te laten inspireren door deze afbeelding. Het resultaat is het korte verhaal ‘Slotakkoord’ waarmee ik de longlist behaalde.

Lees ‘Slotakkoord’ hier