Schrijven in opdracht

Zoek je een tekstschrijver, copywriter of redacteur? Lees dan snel verder.

Jouw tekst moet goed zijn. Niet saai of cliché maar juist vlot en als het even kan ook origineel. Een tekst die mensen meetrekt in het verhaal, nieuwsgierig maakt naar het onderwerp en enthousiasmeert om meer te weten. Hij moet taalkundig correct zijn, SEO verantwoord en natuurlijk ook gewoon mooi.

Voor het schrijven van verschillende soorten (web)teksten en het redigeren van artikelen/manuscripten kun je bij mij terecht.

Meer informatie over:

Voor meer informatie, tarieven en referenties neem je contact op via het contactformulier op mijn site. Via mijn Linkedin pagina kun je even spieken wie jou als opdrachtgever al voor ging.

Neem contact op!

Benieuwd naar mijn algemene voorwaarden? Je leest ze hier! Natuurlijk sta ik ook ingeschreven bij de KvK, onder dit nummer: 70139741